Een ogenblik alstublieft. De module wordt geladen

Onze klanten geven ons nu een

En u? Klik hier >

Nieuws

Woekerpolisaffaire blijft doorsluimeren 12-10-2014

Verzekeringmaastchappijen blijken gemiddeld nog steeds zwaar te kort te...

lees verder

Sparen, beleggen, investeren, wat nu? 01-10-2014

De rente op spaargeld bereikte onlangs een historisch dieptepunt. Wat geen...

lees verder

naar het nieuwsarchief

De winst van een warm welkom

Adviseren zoals ik zelf geadviseerd zou willen worden. Dat is de werkwijze van Koppe Hypotheken en Verzekeringen. Het is zo cliché om te zeggen, maar ook zo waar. Onze service, snelheid en kwaliteit geven u het gevoel dat u in een warm bad terecht bent gekomen.

Modern adviseren werkt in uw voordeel. Transparantie is sinds kort verplicht en dat is prima. Weten welke dienstverlening u mag verwachten en wat u dat kost én u oplevert. Voor hypotheken betekent transparantie dat u een vast bedrag betaalt voor het verzorgen van de hypotheek. Vanwege het vaste bedrag als vergoeding heb ik geen eigen belang bij uw hypotheek. Daarom krijgt u een 100% onafhankelijk advies. Dat maakt gewoon het verschil.

Online verzekerd, maar persoonlijk bijgestaan. Modern, voordelig verzekeren betekent al uw verzekeringen overzichtelijk via uw PC op een rij. Dat levert u een lagere premie op. Online verzekerd, maar dan wel hand in hand met uw tussenpersoon die altijd voor u klaar staat. Ook wanneer u een keertje schade heeft.

Weten wat bijvoorbeeld een autoverzekering kost? Ga naar inlog verzekeringen en log in als bestaande klant of als gastgebruiker en laat u verrassen.

Vriendelijke groet,

Koppe Hypotheken en Verzekeringen

Hypotheekrentes

Nieuwsbrief